Ах, нека са проклети тези Е-та!
По магазините продават кашкавал -
от този кашкавал бил ял Скрипал!
И Гебрев с Е-та се е натровúл!
А пък Навални водка с Е-та пил!
Ах, нека са проклети тези Е-та!
Останалите обяснения са толкова нелепи!
© Ангел Чортов Все права защищены