1.09.2018 г., 19:00 ч.

Причината да продължа 

  Поезия » Любовна
414 1 0

Изпълнен с гняв и самота
нараняван и изоставян на смърта
Тормозен и потъпкван в калта
разрушен и самотен в тази тъмнина
Ти си моята малка блестяща звезда
ти си мечът пронизващ тъмнината
Надеждата давайки ми свобода
ангелът изпълчил се срещу страха
До теб искам да съм сега
заедно да преборим омразата
Да обиколим заедно света
да гледаме падащи звезди хванати за ръка
Ти за мен си капчицата надежда
за мен си причината да се държа
Причината да победя тази тъмнина
причината пак да почуствам обичта

© Кирил Сотиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??