3.07.2014 г., 14:38 ч.

Причини за обич 

  Поезия » Любовна
833 0 3

Ти не знаеш защо.
Аз не търся причина.
(Обичайното късогледство.)
Една стара любов
ще ни грее през зимата,
ако зимата е последствие.

Стара форма на арт...
и просрочена жмичка?
Нямам време сега да го мисля.
Някой казва - хазарт.
Някой спи. Всъщност всички.
Чувам много среднощни писъци.

Ти не питаш дали,
аз не питам кога
ще открием добри основания.
Вън лениво вали,
и трепери мъгла
на секунда и дъх разстояние.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??