Jul 3, 2014, 2:38 PM

Причини за обич 

  Poetry » Love
841 0 3

Ти не знаеш защо.
Аз не търся причина.
(Обичайното късогледство.)
Една стара любов
ще ни грее през зимата,
ако зимата е последствие.

Стара форма на арт...
и просрочена жмичка?
Нямам време сега да го мисля.
Някой казва - хазарт.
Някой спи. Всъщност всички.
Чувам много среднощни писъци.

Ти не питаш дали,
аз не питам кога
ще открием добри основания.
Вън лениво вали,
и трепери мъгла
на секунда и дъх разстояние.

© Елена Биларева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??