Животът е пълен с гами и притчи
в един голям кръговрат.
С бели и пъстри картини
в големия чудодаен и
приказен сън на този наш
свят.
Горе в небето елени връхлитат
един подир друг и греят в
небето като пролетен дъжд.
Капка по капка през облака
минава и напоява
цветенца, тревички и мили иглички.
Чуруликат сияйно младите
птички, а слънцето грее
и потапя нас във вечен
захлас!
© Велла Неделчева Всички права запазени