18.11.2011 г., 12:24 ч.

Приказка 

  Поезия » Любовна
683 0 4

Приказка

 

И като в приказка вълшебна,
в камината танцуват пламъци,
ръце докосват, устни сливат се
и огън пламва и в телата ни.

 

Със вкус на малцово уиски
ликьор разпуска сетивата ни
и музиката казва да не спираме
„Целувай ме, целувай ме много...”

© Таня С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??