2.11.2014 г., 17:34 ч.

Приказка 

  Поезия » Любовна
388 0 1

Приказка

 

Когато те погледна 

и ти се взираш право в моите очи,

аз виждам океани, небеса и слънчеви лъчи!

Виждам как изгубва се дъното на дълбокото море

и как два лъча се прокрадват през синьото небе.

И сякаш небето и земята искат да се стигнат

и ръце един към друг да издигнат.

Всеки път, щом погледна в твоите очи,

аз забравям кое е сън и кое е реалност,

и си представям красива приказка,

в която героите сме Аз и Ти.

 

Людмила Дунгьова

© Людмила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??