25.08.2006 г., 18:29 ч.

ПРИКАЗКА 

  Поезия
786 0 13

                                   ПРИКАЗКА

                        Гледа,капчица стопена,
                        най-разкошната дъга.
                        Мойта обич е вселена.
                        И звездица.
                        И тъга.....
                        В езеро
                        кристално - синьо,
                        плачат
                        плачещи върби.
                        А мечтата
                        се размина
                        с небесата.....
                        Капят
                        капят в езерата
                        лебедовите пера.
                        Странна приказка душата
                        и оплака
                        И разбра......

© Иван Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??