14.07.2006 г., 12:20 ч.

Приказка без край 

  Поезия
744 0 1
Сърцето ми тупти за една душа, болката ме обсебва всеки миг, когато тя е далеч от мен. Трудно е човек да оцелее в любовта, трудно е, когато усещаш силата на болката, страданието, ревността, но въпреки това всеки е създаден да обича и да бъде обичан. Така се случи с мен преди 3 месеца аз бях сам, наранен и повярвах отново в любовта, чиста като капки сутрешна роса: отново сърцето ми е в плен! На едно създание нежно, чисто, красиво, мило, любвеобилно. Като приказка започна всичко - красиво, изпепеляващо. Тя дойде при мен като Ангел от небето, чул молитвите ми! Ето, сега тя е до мен - ЛЮБОВТА (Кристина...) Едно дете красиво, с душа добра, нежна, сърдечна и мила. Две души поеха по пътя красив, дълбок, осветен от слънчеви лъчи и искри от техните сърца...  Погледни ме - аз обичам и дугото е без значение!!!

Тази Приказка нежна страстна... Няма да напиша края каквото и да става !!!

© Симеон Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Извинявайте това май небеше за тука а за разкази Ако можете го преместете обърках се малко просто съм много тъжен в момента и незман какво правя!
Предложения
: ??:??