27.03.2024 г., 18:37 ч.

Приказка за четирите калпака 

  Поезия » Хумористична
106 1 0

Никола Анастасов светла му памет

 

Реплики да забравиш на дебют и Мутафова да не знае

Калоянчев да чакаш, теб и още трима братя да спаси

излезе моят любимец "Дошъл съм да се женя"

малко ще ме разберат за тази пиеса

Анастасов голям талант, сладур си беше, тиа новите сега дека са?

 

Панчо Панчев - са зубрат Куеблю

а "Вълци нема", "Приказка за четирите калпака" и "Нужно ли е да утепаме мечка"

са никой хабер си нема

 

Ники Анастасов, знаеше да лае

те си знаят

Звезда за българи и свят - най-големио калпак!

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??