1.02.2016 г., 8:21 ч.  

Приказка за един Крал 

  Поезия » Пейзажна
426 1 2

Полети със мен всред вселенски звезден прах -
О, Скъпи мой, Кралю на святостта!
Нека посетим вълшебните пространства
растящи във разкош от любов и красота! 

 

Целуни звездите на невзрачното битие,
рожби на загадъчния кумир на тленността.
Изпрати изменниците в подземията на Хадес,
където той с оловна сила наказва пошлостта.

 

Каня те в своята карета да избягаме без време, 
докато имам още любов да раздам.
Искам да потъна в очите ти и да гледам
как моят Крал изрича: „Не ще те дам!”.

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Младене! Много се радвам, че е въздействало по този начин!
  • Няма нищо по-хубаво от това да търсиш своя закрилник и да го намериш. Написала си нещо приказно красиво, Аделайд, което завладя духа ми. Поздравление!
Предложения
: ??:??