25.04.2019 г., 10:44 ч.

Приказчици да чета 

  Поезия » За деца
823 1 7

 

Вярно, още лошо сричам, 

бъркам букви и числа, 

но пък книжките обичам

с пъстроцветни хвърчила,

 

изрисувани с картинки, 

със принцеси и дворци, 

мечки, слонове, калинки, 

рибки, мравки и щурци... 

 

Вечер иска мойто братче

приказки да му чета. 

Гушнат в мене като зайче, 

сладко спи до сутринта... 

 

24.04.2019.

© Сиси Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Обичам книжки да чета »

6 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??