27.09.2011 г., 15:06 ч.

Приказно 

  Поезия » Любовна
577 1 3

Приказно


Ако са думите капки роса,

вземи магичната им сила,

върни я в сребърна река

и после – в нея отрази ме!

Ако са думите жар в пепелта,

от страст във огън възкреси я,

топлина ще взема за нощта

и звездната постеля на съня ми.

Ако са думите цветна дъга,

люлка слънчева вплети ми.

По вятъра заръчай нежността

да шепне песенно в косите.

Думите ти млада са трева.

Боса тръгвам по омайно биле.

Когато стигна в края на съня,

очаквай ме и просто целуни ме!  

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??