28.12.2008 г., 9:24 ч.

Приказно хайку - 2 

  Поезия » Източни форми
528 0 3
 

1. В планината

самодиви празнуват.

Любовна мечта.

                                                         2. Принц и принцеса -

                                                          измамна идилия.

                                                          Меч над тях виси.

3. Танц на змейове

пред покорни змеици.

Приказка дивна.

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??