5.11.2010 г., 14:42 ч.

Прилепваща жажда 

  Поезия » Друга
528 0 1

Мълчанието е прилепваща жажда,
а жаждата издъхва с последния дъх
на отправените очи в откъсването на деня
и някъде някога в глухарчето, светът бе целия мъх,
а сега вече е разпилян от посоката,
откъдето толкова пъти се завръщах,
за да те завивам с края на нощта...

© Милен Пеев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??