23.05.2011 г., 11:20 ч.  

Приличам аз на шарен пиеро 

  Поезия » Друга
520 0 6

умората пълзи

като стрелка

умира на излизане от мене

пробожда мускулите

със игла

пришива кокали във коленете 


и заприличвам

шарен пиеро

на кукла от парцали

с мека шапка

проглежда в мен

с изцъклено око

човешкото

превърнало се в капка

© Павлина Гатева Всички права запазени

Публикувано във

 

© Електронно списание ЛИТЕРАТУРЕН СВЯТ, 2008 – 2018, БРОЙ 110 ОКТОМВРИ 2018

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??