10.12.2015 г., 17:59 ч.

Приличам ли 

  Поезия » Друга
565 0 1

  Приличам ли

 

Приличам ли ти на садист,

Или на дрипав гангстер от квартала,

В душата ми цъфти артист,

Достоен за една концертна зала.

 

Мога ли със тебе да съм лош,

И ножа си в гръдта ти да забия,

Щом лицето ти сънувах всяка нощ,

И безпомощно в леглото вия.

 

Не желая твоя фалш и не умея,

Лъжи да дрънкам безразборно,

Животът е един - ще го живея,

И Борбите си ще водя неуморно.

 

Далеч от теб се сякаш преродих

И новото приех като приятел,

Безброй горчиви чаши аз изпих,

Но днес отново съм мечтател.

 

 

 

 

© Кирил Панов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??