15.07.2008 г., 20:08 ч.

Прилика 

  Поезия » Любовна
368 0 0

Колко много с теб си приличаме -

толкова се страхуваме силно да обичаме.

Колко много с теб си приличаме

и винаги чувствата си отричаме.

Колко много с теб си приличаме

и винаги срещу себе си тичаме.

Колко много с теб си приличаме

и омразата на околните си навличаме.

Колко много с теб си приличаме

и близките си на вечна самота обричаме.

Колко много с теб не си приличаме -

аз обикнах теб, ти мене - никога!

© Силвия Янчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??