Колко много с теб си приличаме -
толкова се страхуваме силно да обичаме.
Колко много с теб си приличаме
и винаги чувствата си отричаме.
Колко много с теб си приличаме
и винаги срещу себе си тичаме.
Колко много с теб си приличаме
и омразата на околните си навличаме.
Колко много с теб си приличаме
и близките си на вечна самота обричаме.
Колко много с теб не си приличаме -
аз обикнах теб, ти мене - никога!
© Силвия Янчева All rights reserved.