Вечер рано си лягам.
И по нощите не обикалям.
По улиците не се мотая
и що е мъж - не зная!
Има ли почва у нас?
Да ти кажа предпочитам у вас... да
пием кафе!
Ти какво пак си помисли?
Никъде насаме с тебе не отивам.
И въобще не те забивам.
На училище ходя редовно, но
стигам само до входа.
Бъркаш ме, не съм онази
от снощи.
По барове не се пилея
и грам не пия... само в литри.
Аз съм примерно дете,
което обича да чете
"Хиляда и една нощ"
и още заблуди за това
колко съм добра!
© Софийската Софиянка Всички права запазени