15.11.2006 г., 21:27 ч.

Принц 

  Поезия
640 0 3
  • В моята глава няма вече мисъл,
    душата моя препуска без смисъл.
    Принца,които ми плени сърцето,
    не носи усмивки на лицето,
    не разбира моята любов голяма
    и мисли,че всичко е било измама.
    В сърцето място има едно
    и то е за него запазено.
    Какво да сторя и какво да му дам
    за да знае,че завинаги той ще е там!

© Елена Гергова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??