16.01.2021 г., 21:19 ч.

Принц без меч 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
548 0 0

Принцеса заключена в кула, 

и принц без меч.

Ще я спасиш ли или ще гледаш отстрани, 

как дните ѝ се топят като свещ?

Тя вече отдавна е загубила надежда. 

Не вярва в любовта, 

но тайно късно с копнеж поглежда към заключената ѝ врата. 

Ще успееш ли да я спасиш

от злочестата ѝ съдба? 

Или ще избягаш, 

като всички преди това? 

© Lara Queen Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??