12.12.2022 г., 10:00 ч.

Припознат 

  Поезия » Свободен стих
493 0 0

Не предизвиква излишни истерии,

където и да се появи, какъвто и да излезе,

влиза в кръвта,  в белите и червени кръвни телца,

на случващото се, на замълчаващото се.

По режисьорско изкуство посяга в живота,

по кратките примери прави плеяди.

 

Не обръща напразно отправната точка,

времето си има авансцена с актьори и публика,

служи за барометър със свой джебчийски живот.

Ще го разпознаят погрешно като доведен син,

като изгубена щерка или изпратен войник.

Човешкото обновява списък с идеи, мечта.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??