30.09.2005 г., 3:03 ч.

Природата Аз 

  Поезия
944 0 3

Само за Егоисти!!!

Често галиш моето Его,
най-редовно му правиш масаж.
Тихо мърка То разтопено,
с усмивка изпада в Екстаз.
Възроден от нежните ласки,
се изправям след този сеанс
и съм склонен всичко да давам -
да нахраня и Твоето Аз!
И се чудя?!?… Защо ли го правим?
За Храната?… За Жаждата в нас?
Вечно даваш, за да получаваш
и… това е в Природата - АЗ!

© Евгени Янев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??