Тих дъжд ръми,
капки стичат се по нежните листа
и умират във калта,
за да се роди нов живот
нов красив есенен цвят.
Небето светна цялото във синьо,
гръм се чу в далечината,
затихна всичко в тъмнината.
Природата танцува блус,
под светлините на своето небе
и под звуците на славей.
Всичко диво свряло се на сухо
гледа със захлас, невероятен природен блус!
Автор Б.Димиутров
© Бойко Димитров Всички права запазени