28.07.2010 г., 23:14 ч.

Приспива... 

  Поезия » Източни форми
514 0 9

Острилка-лъжа.

Подострена истина.

Неизписан миг...

 

Радост съблича

уморената тъга

и я приспива...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??