Jul 28, 2010, 11:14 PM

Приспива... 

  Poetry » East forms
512 0 9

Острилка-лъжа.

Подострена истина.

Неизписан миг...

 

Радост съблича

уморената тъга

и я приспива...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??