27.02.2018 г., 23:05 ч.  

Пристигането на пролетта 

  Поезия » Пейзажна, За деца
1232 2 6

Пак дойде пролетта

с неземната си красота!

Цъфнаха кичести цветя 

и се показа многоцветната дъга.

 

Пчеличките жужат

из градината кръжат.

Слънчо изпрати ни лъчи

и недей не ни мъчи

с дъха на зимата,

можеш да пребориш климата!

 

© Даная Ахмедова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Моя пролет »

26 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??