Feb 27, 2018, 11:05 PM  

Пристигането на пролетта 

  Poetry » Landscape, For kids
1235 2 6

Пак дойде пролетта

с неземната си красота!

Цъфнаха кичести цветя 

и се показа многоцветната дъга.

 

Пчеличките жужат

из градината кръжат.

Слънчо изпрати ни лъчи

и недей не ни мъчи

с дъха на зимата,

можеш да пребориш климата!

 

© Даная Ахмедова All rights reserved.

The work is a contestant:

Моя пролет »

26 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??