9.09.2011 г., 0:51 ч.

Присъда 

  Поезия » Любовна
950 0 2

Здравей, любима моя...

отново лъч си през стъклото...

душата ми пак е твоя,

за теб запява пак животът...!

 

Всеки ден - усмивка бяла...

стените чакат мойта тръпка

и май спасение няма

от таз любов така несъща...

 

Затворен зад стените -

на влюбване едно и обич...

бях осъден от жените...

Присъдата си Ти, момиче!

 

 

 

 

© Тони Главоногов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??