Sep 9, 2011, 12:51 AM

Присъда 

  Poetry » Love
949 0 2

Здравей, любима моя...

отново лъч си през стъклото...

душата ми пак е твоя,

за теб запява пак животът...!

 

Всеки ден - усмивка бяла...

стените чакат мойта тръпка

и май спасение няма

от таз любов така несъща...

 

Затворен зад стените -

на влюбване едно и обич...

бях осъден от жените...

Присъдата си Ти, момиче!

 

 

 

 

© Тони Главоногов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??