1.09.2010 г., 13:41 ч.

Присъда 

  Поезия » Философска
581 0 2

Стъпката ни е боса,

осъдена, неразбрана -

няколко късни въпроса

при неизбежна отбрана.

 

Босонога, незряла присъда -

на Хамлет жестокото вричане:

" Да бъда или да не бъда."

 

... В безсмислица с край приличен.

© Емилия Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??