1.09.2018 г., 8:26 ч.

Присъда 

  Поезия » Любовна
579 2 6

 

 

Ако ме срещнеш в нечии очи,

писма за мене не оставяй,

върви си, времето вземи,

а миналото, то потъва във забрава!

 

Пожела си ледено сърце, 

сега то до живот ще те преследва,

ще срещаш скрито лицемерие,

а любовта едва ще се процежда!

 

По стъпките си стари ще се връщаш,

да търсиш овехтяло щастие, 

дори и спомени отминали да съживяваш,

присъдата не значи разкаяние!

 

Ако си имал нещо във ръцете си,

и то било е вярно чак до гроб,

а душата си продал си на неверници,

нелепо днес е да говориш за любов?

 

 

 

 

 

© Весела Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??