9.07.2017 г., 18:09 ч.

Присъствие 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
382 1 0

Усещам присъствието на есента с дъх на теб.

Тя е тук. Ти си тук.

Хайде да спрем с тази криеница, ела при мен.
Нека да усетя и твоето присъствие.
Ела си.
При мен.
И нека повече да не слагаме точка в началото на сезона,
а само запетая в края.

© monicaley Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??