16.03.2007 г., 21:35 ч.

ПРИТЧА ЗА ЛЯТО 

  Поезия
794 0 5
        
                 ИСКАМ ДА СЕ СВЪРШИ ДЕНЯТ

                     И ДА ЦЕЛУНЕ ОЧИТЕ МИ.

                     ЗА ДА ВИДЯ ПРЕЗ РЕХАВ ЕКСТАЗ,

                     ЧЕ МОРЕТО Е СИНЬО.

                     НЕКА СИ СПОМНЯ ЗА ЛЯТО

                    СРЕД ДЪЛГА И ЛИГАВА ЗИМА.

                    ЗА ДА СТОПЛЯ СЪС СЛЪНЦЕ СТУДА

                    И РАЗЦЪФНАТ В ЗЕЛЕНО ДЪРВЕТАТАq

                   ЗА ДА Е ТОПЛО И ДЪХАВО В МЕНЕ.

                   ИСКАМ ДА СВЪРШИ НОЩТА
                  
                  ЗА ДА УСЕТЯ МИРИС НА ЛЯТО СРЕД ЗИМА!!!
           

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??