8.09.2017 г., 21:58 ч.

Притеснения 

  Поезия » Любовна
310 2 0


Вероятно може да е различно
и да не изпадаме в затруднения.
Аз да не стигам до поетичност
а ти пък да нямаш съмнения.

 

Вероятно няма да ни е хубаво
(за мен не седи така въпроса)
В притеснения да се изгубим
в тъй, очакваната възможност.

 

Ти сигурно няма да ме усетиш
и няма да мога да те докосна
не по тялото, а във сърцето
така че да съм ти съдбоносен.

 

Обстоятелства винаги има
и тонове, пропилени мигове
Ако не искаш - намираш причина
няма много начини за обичане.

 

Аз отказвам да го повярвам
че просто така ще ни се размине
и от щастие да се откажем
а да се имаме само в стихове...

 

Danny Diester
14.08.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??