14.06.2009 г., 21:16 ч.

Притихнала е вечерта 

  Поезия » Философска
485 0 2

Притихнала е вечерта

в очакване на нещо истински незримо.

Притихнал е и в мен света

и чака днешното неповторимо,

което идва тука и сега,

след миг не може вече да се върне,

било е неизвестно вечерта,

а сутринта във факт ще се превърне.

 

08.06.2009,

23,29h.

© Боян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??