Притихнала е вечерта
в очакване на нещо истински незримо.
Притихнал е и в мен света
и чака днешното неповторимо,
което идва тука и сега,
след миг не може вече да се върне,
било е неизвестно вечерта,
а сутринта във факт ще се превърне.
08.06.2009,
23,29h.
© Боян Иванов All rights reserved.