9.06.2011 г., 11:15 ч.

Притури се планината 

  Поезия » Гражданска
531 0 0

В медийната вакханалия

на политическата ни фекалия

плъзнали са като глисти

политическите популисти...

 

Фарисеи, фанариоти, фараони

са в един и същи кюп -

манипулират роби милиони

и оставят труп след труп...

 

Притури се планината

на доктринерите от миризмата,

че доктрината е кафяна,

а миризмата л(ай)няна...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??