2.03.2018 г., 11:43 ч.

Private messages 

  Поезия
258 1 1

Не ми пиши на тази поща!
Че все се стряскам,
като видя надпис:
"непрочетени 2 броя".
Очаквам да ми пише
само онзи,
с когото споделих
най-парещите спомени.

Не ми пиши на тази поща
никога!
(Макар че си го правил
в миналото.)
Тук срещам само Него -
- защото той ми обеща така -
че с мен ще бъде,
докато очите ми
нe се стопят
от взиране.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??