16.09.2008 г., 9:10 ч.

Привет, Живот 

  Поезия » Философска
577 0 15
Аз тръгвам...
Ти оставаш...
Вечна дилема...
Улица към Дома...
Път като Път...
На големи Разстояния...
Гост като Гост...
Чезнещ, непонятен...
Привет, Живот!
Приказно долитал
с парченца неизменни,
слънчево греяни
по лица набраздени,
по склонове напукани,
по корени невидими
гибелно претурвани...
Привет, Живот!
Порив на Душата -
в допир до камината горяща,
в зимна нощ самотна,
в сбирана трошица по трошица,
вяра с вяра светла,
в песен неродена необикновена,
в лъч примамен, вълшебно понесен...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??