16.12.2007 г., 13:05 ч.

Привидно 

  Поезия
478 0 3

Няма да ме намериш сред тях,
прихнали привидно в смях,
търси ме сред другите,
за тези тука - лудите!

 

И няма нищо очевидно,
всичко просто е привидно!
Но зад тази детска наивност
се таи беззъбата противност!

 

И всички до болка агресивни,
но пред агресията - пасивни!
И всички просто безлични,
но към другите критични!

 

А аз съм от другите - лудите,
за живота будните!
И аз крещя със силен глас
"Не съм и няма да бъда с вас!"

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??