21.05.2017 г., 17:31 ч.

Привкус 

  Поезия » Любовна
267 0 0

 

Канелени вечери – ром и шоколад
и малко чай от лавандула,
за тъгите – ефикасна формула.

Помага ти на макс да издържиш
и отново да се бориш със живота,
завистта и злобата да отклониш,
да забравиш отредената голгота.
В такива нощи ти се иска да летиш
да няма непребродени пространства.
Над лунния харман да прелетиш
да посетиш небесните блаженства.
Да виждаш птици и звезди, и свобода...
Канелени вечери с пъстроцветни сънища
и недокоснати лавандулови поля...
Тиха молитва над нощните пътища
и дъжд от мечти заваля...

 

Павлина Стоянова

15.03.2017г.

© Павлина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??