14.08.2019 г., 23:40 ч.

Привличане 

  Поезия » Любовна
761 1 3

                                                                  ПРИВЛИЧАНЕ 

 

 

                                  От тласъка на моя пулс ритмичен                                                                 вълшебство светло искам да създам,,

                                  подвластна още на закона нелогичен

                                  навярно двете жарки длани ще ти дам!     

 

                                  И после свежа, млада и потайна

                                  ще тръгна мъдро с тебе при зори,

                                  да ти разкрия дръзки тайни 

                                  вината страшна да не ме гори!  

                                   

                                  А, ти объркан ала истински щастлив 

                                  ще ме измиваш подло от деня реален, 

                                  като водата плиснала над пламък див

                                  внезапно бликнала от извор кален!    

                                 

                                 Но, пак ще чувстваш моя огнен дъх

                                 и как неугасимо те изпепелявам,

                                 далеч от теб аз със вулканен лъх

                                 душата твоя вечно ще смущавам!!!

© Galina caneva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??