3.09.2009 г., 16:59 ч.

Привличане 

  Поезия
527 0 0

Когато двама души много силно се привличат

и супер боговете пред тях готови са да коленичат,

защото тази химия веднъж в реакция избухва

със експлозивна сила, която е непобедима.

 

Те ще са две отделни, търсещи се половини,

но случили се да се слеят бързо в едно,

светът ще е безпомощен да се намеси,

стремейки се да ги разделя и владей.

 

Астралното излъчването е със бясна скорост,

а магнетизмът е достигнал своя апогей,

по този начин връзката   е здраво съхранена

като безценен експонат в исторически музей.

 

Околните ще им се наслаждават и завиждат тайно

за тяхната превързаност и пълна всеотдайност,

а те ще бъдат заслепени - отдадени изцяло,

да консумират свойте чувства и  страстна сексуалност.

 

Животът винаги поднася ти възможност като тая,

но ти ще трябва сам да уловиш мига и да не

пропуснеш подходящия човек с преливащи се чувства,

с когото заедно да полетиш на седмото небе.

 

На всяко живо същество аз искрено му пожелавам

да е уверено и със оптимизъм да живей,

че ще открие своята допълваща се половинка

и с нея ще изпита това блаженство, до момента можейки да диша.

 

                                                                          VAK

                                                                    Valencia 19.02.2009

 

 

 

© Веселка Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??