31.01.2004 г., 19:28 ч.

Приятел 

  Поезия
2429 0 3

Погледни го в очите
Ръката му стисни
И не се чуди
Ясно му кажи
Ти си скъп за мен
Един незабравим
Любим човек

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??