Jan 31, 2004, 7:28 PM

Приятел 

  Poetry
2430 0 3

Погледни го в очите
Ръката му стисни
И не се чуди
Ясно му кажи
Ти си скъп за мен
Един незабравим
Любим човек

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??