27.10.2008 г., 14:10 ч.

Приятел 

  Поезия » Друга
591 1 3
Видял ли си дъга през нощта 
и как носи се бавно и гладко песента? 
Видял ли си как пее денят 
и как тихо вятърът вее? 

Да видиш дъга през нощта 
или да откриеш приятел, 
да пеем със тихия вятър, 
да гледаме този театър. 

И когато си тъжен и сам, 
мен потърси ме, човече, 
и аз ще те открия някъде там, 
защото знам, че и ти ще бъдеш до мен 
и в най-трудния ден.

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??