8.04.2005 г., 4:46 ч.

Приятел или... 

  Поезия
1649 0 3

Не мрази. Обичай.

Не проклинай. Прости.

Не забравяй. Помни.

Предаде те.

Не търсеше душата ти.

Приятел? Не.

Предател срещна ти.

Но защо боли?

Замълчи. Не плачи.

Сълзите горят

като разсечена отново рана.

Притихни.

Прегърни птиците и отлети.

Има светове,

в които любовта е жива.

Не протягай ръка към спомена.

Отмини. Не мрази. Не проклинай.

Помни…

© Мариана Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??