24.03.2006 г., 19:01 ч.

"Приятели" 

  Поезия
1011 0 1

Имам многа приятели,
но тези приятели
са всички предатели.
Правят мили очички,
а зад гърба ти срички
това не са приятели,
а просто предатели.

Приятелите са нещо ценно,
но понякога пагубно и вредно.
Понякога на приятели да разчиташ,
това е все едно да отричаш.
Те понякога уж ти помагат ,
а зад гърба ти те провалят
това не са приятели,
а истински предатели!!!

© Илияна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??